11 ok, amiért a Kívánsággyertyák olyan különlegesek

Az Astron Kívánsággyertya egy egyedülálló termék, amelyet szeretettel készítünk a gyertyák szerelmeseinek és minden embernek. Minden élethelyzetben alkalmazhatja, de különösen akkor, ha úgy dönt, hogy az élete folyásán változtatni szeretne. A gyertya ereje abban rejlik, ahogyan átadja/közvetíti a vágyakat. Minden korosztály számára alkalmas, bárkinek, aki előre szeretne lépni az életében, befolyásolni szeretné közeli vagy távoli jövőjét.

gyertyák

Gyertyáink reményt adnak

Kívánsággyertyákat azok számára készítjük, akik még bátortalanok voltak ahhoz, hogy az életükben változást eszközöljenek. Tudjuk, hogy az emberi vágyak nagyon erősek, viszont néha szükségük van megerősítésre. A gyertya célja, hogy segítsen megvalósítani ezeket az álmokat. Csak írja kívánságát viaszpergamenre, tegye a gyertyába, és gyújtsa meg…ezután vágyai érvényesülhetnek. ?

Első osztályú anyagokból készítjük gyertyáinkat.

Az alapanyagokat gondosan válogatjuk össze, s odafigyelünk beszállítóinkra is. A 100% -ban pamut kanócot egy olasz gyártótól rendeljük, amely szigorú laboratóriumi vizsgálatokon ment keresztül. A színek megfelelnek a gyertyákra vonatkozó RAL követelményeknek, stabil és intenzív árnyalatúak. Állatokon nem tesztelték. A French Color and Fragrance Co. Illatanyagai kiváló minőségűek és megfelelnek az INTERNATIONAL FRAGRANCE SZÖVETSÉG (IFRA) szabványainak. Ugyanakkor vegán származási bizonyítvánnyal is rendelkeznek. A termékek nem tartalmaznak állati eredetű illatanyagot vagy színezéket.

Első osztályú pálmaviaszt használunk

A pálmaviasz a gyertyák fő alkotóeleme, ezért is fordítottunk nagy figyelmet a kiválasztására. A pálmaviasz körülbelül 50%-kal tovább ég, mint a paraffin, és rendkívül tiszta az égése. Gyertyáink gyártása kémiai adalékok hozzáadása nélkül történik, hogy megőrizzük az égés tisztaságát és megelőzzük a légutak esetleges kellemetlen irritációját, például allergiásoknál vagy gyermekeknél.

A gyertyák beltéri használatra alkalmasak

A gyertyákat úgy terveztük, hogy megfeleljenek a beltéri használatra vonatkozó kritériumoknak. Nem füstölnek és nem szivárognak. A kanócokat pontosan meghatározott magasságra vágjuk, hogy a láng ne lépje túl a megengedett mértéket.

A gyertyák méretei megfelelnek a felhasználói szabványoknak. Kristályos mintázatuk van, amely minden belső teret élénkít és hangulatossá tesz.

A gyertyák nem füstölnek és nem szivárognak

A megfelelő alapanyagok kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy gyertyáink ne füstöljenek és ne szivárogjanak. Ez a pálmaviasz és a 100% -ban pamut kanóc egyedülálló kombinációjának köszönhető. Fontos a kanóc magassága is, amit egy megadott méretre vágunk, hogy a gyertya lángja ,,pont megfelelő” legyen, és a gyertya ne szivárogjon.

Égetésük alkalmas allergiások és kisgyermekek közelében is

A pálmaviasz, mint első osztályú alapanyag sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják az égés tisztaságát. A gyertyákhoz semmilyen vegyi adalékanyagot nem használunk, így a gyertyák nem irritálják az allergiások és kisgyermekek légutait.

Minden gyertya egyedi és különleges mintázatú

A pálmagyertyák egyedi megjelenésük miatt is népszerűek. A gyertyák szokatlan mintázattal rendelkeznek, amely az ablakon lévő jégvirágokra hasonlítanak, amelyet a pálmaviasz véletlenszerű kristályosodása okoz. Mivel kézzel készült, minden gyertya egyedi, ahogy a kristályosodása is.

A szlovákiai Felvidéken készült gyertyák

Magától értetődő volt, hogy gyertyáink sehol másutt nem készülhetnek, csak és kizárólag szülőföldünkön, a szlovákiai Felvidéken.

Ezáltal munkát adunk az itt élő ügyes kezű embereknek, biztosítva megélhetésüket, szülőföldön maradásukat.  ?

Ehhez ön is hozzájárulhat minden gyertyával, amit tőlünk vásárol.

A viaszpergamen 100%-ban méhviaszból készül

A méhek fontos szerepet töltenek be a növények beporzásában.

A legújabb elemzések szerint az emberiség élelmiszer-termelésének mintegy harmada függ a rovarok beporzó tevekénységétől, nagyrészt a méhektől.

Ezért az Astron Kívánsággyertyába tiszta méhviaszból készült viaszpergament helyezünk, hisz méhészeink többszöri tisztítás után préselik és nyerik ki ezt a nagyon fontos anyagot.

Támogatjuk a helyi méhészeket

,,Ha a méhek kipusztulnak, az emberiségnek még négy éve lenne hátra. ´´ (Mauritze Maeterlinck)

Nagyra értékeljük a méhészek áldozatos munkáját. Becsüljük a méhekkel való nap nap utáni törődésüket.

Ezért a viaszpergamenhez felhasznált méhviaszt helyi méhészektől vásároljuk, ezzel is támogatva rendkívül fontos tevekénységüket.

Iparjogvédelmi Hivatal által védett termék

Az Astron Kívánsággyertya egyedülálló termék. Az egyediség a kialakításban és a gyertya felhasználási módjában rejlik. A gyertya ereje abban van, hogy vágya ,,összeolvad´´ a gyertyával. A gyertya lángja ,,felemeli´´ a kívánságot, amely valóra válhat! Éppen ezért a Kívánsággyertyáink az Iparjogvédelmi Hivatal által védett termék, amelyet csak mi készíthetünk.

 

100% -ban természetes viaszból készült gyertyák széles kínálatát találja a www.astron-gyertyak.hu weboldalunkon.

Hogyan főzzünk gyógyteát?