Boldogság elmélet

Boldogság elmélet! A férfi vágyai egyszerűek : egy mosolygós és vidám nő, egy jó vacsora, az, hogy kiszabadulhasson a napi munka közegéből, a hobbijainak szentelhesse magát és mindenekelőtt jól szeretkezzen. Természetesen a férfi szeret gyönyört okozni és tetszeni is. A keleti nő önbizalmat tud adni neki és így fokozatosan meg tudja változtatni viselkedésében mindazt, amit szeretne másképp látni. Mosolygós és kedves, mindazonáltal mindig visszahúzódó és készséges jelenléte lehetővé teszi partnere számára, hogy jobban felkészüljön a szerelemre.

Ám ön is megpróbálhat minden egyes napot ünneppé változtatni. Az együttlét ünnepe, az érzékek ünnepe, amely a teljes testi szerelemben csúcsosodik ki, ahol mindent szépnek látunk.

Boldogság elmélet

Hogyan fog hozzá a nő annak a férfinak az elcsábításához, akit szeret és akihez kötődni akar?

 

Bizonyos kivételes esetektől eltekintve, a távol-keleti nő nem különösebben finomkodó és egyáltalán nem szeretne kis luxusbabára hasonlítani. Egy formáit jól kiemelő farmernadrágban és egy színes pólóban jobban mutat a teste, mint bármilyen báli öltözetben. A hasonlatok és a véget nem érő képzelgések között az idők során valamilyen egység jött létre. A távol-keleti nők elsősorban a testükre fordítják figyelmüket, és csak azután a külső megjelenésükre: Nem teszik tönkre magukat a sokféle kozmetikai luxustermékkel, mert hagyománytisztelők és puritánok. A testre, az intenzív gyönyör forrására fordítanak gondos figyelmet. Minden reggel zuhanyozik. Ez az a pillanat, amikor otthonuk nyugalmában, egyedül, hosszasan simogatják magukat, hosszú időn át birtokba veszik a testüket, miközben a gyönyör legintimebb formáit képzelik maguk elé.

Testük minden porcikáját megfigyelik és értékelik. Saját testük jó megismerése teljesen elengedhetetlen a számukra. Gondosan szárítkoznak, soha sem sajnálva rá az időt, és utána testük minden részét illatos balzsammal vagy hintőporral borítják. Jól akarják érezni magukat a saját testükben és fel akarják készíteni annak számára, aki majd felhevíti, izgalomba hozza. Hajuk lágy és csillogó, mert gyakran mossák. Arrafelé magas a hőmérséklet és a levegő nedvességtartalma, ezért különösen fontos, hogy mindig tisztának érezze magát az ember, és mindig készen álljon arra, hogy vágyat ébresszen. És ha mosolyuk sugárzó és mindenkit elcsábít, ennek az az oka, hogy gyakran használják a fogkefét. És hogy ne okozzanak a partnerüknek semmi kellemetlenséget, még kis mentolos spray-kel a szájukat is beillatosítják, ettől leheletük kellemes és friss lesz.

Kozmetikumokat csak igen mérsékelten használnak, kevés púder itt-ott megőrzi bőrük frissességének érzését. Toalettjük utolsó állomása a körmeik ápolása. Soha nem feledkeznek meg arról, hogy a körmök a nőiesség jelképei, díszek és különös gonddal foglalkoznak velük. Kis ügyes kezük, amely hamarosan a partnerük testén jár majd fel-alá, hogy előbb felkeltse a vágyat, majd előhívja a gyönyört, a szeretett férfi szemének is gyönyörűséget okoz. Amikor elkészültek, dolgaik után látnak, de soha nem feledkeznek meg arról, hogy nőiességük és bájuk a legfőbb adujuk.

Ezek az előkészületek a távol-keleti nőnek önbizalmat kölcsönöznek; tudatosítják benne azt, hogy képes hódítani és minden szorongás nélkül és teljesen oldottan elmehet a randevúra vagy várhatja a társát.

 

Alain Tissier: A távol-keleti nők titka