Fájdalommentes körömszabályozás? Így lehetséges!

Benőtt körömről akkor beszélünk, amikor a körömlemez a környező lágy szövetekbe hatol, és ott kivörösödést és duzzanatot okoz. A benövés későbbi szakaszában gyulladás és granulációs szövet jelenik meg, és ehhez sajnos kényelmetlenség, sőt állandósult fájdalom érzet is társul.

Fájdalommentes körömszabályozás

Számos oka lehet, az egyéni hajlamtól, a nem megfelelő gondozáson (túl rövidre vagy „kerekre” vágás, azaz a körömlemez sarkainak kivágása) és a rosszul megválasztott, szűk cipőn át a mechanikai sérülésekig. A probléma gyakran a sportolókat is érinti. A hallux és más ortopédiai deformitások szintén elősegítik a körömlemez helytelen elhelyezkedését és ennek következtében a köröm benövését. Tudtad, hogy a körmöket, ugyanúgy ahogy a fogakat, szabályozni is lehet? A non plus ultra, hogy nem is fáj.

Arkada, UniBrace

A benőtt köröm problémája állandó kényelmetlenséggel és fájdalommal jár, és egyre több embert érint, és mindenképpen gyógy-pedikűrössel történő konzultációt igényel. Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy most könnyedén elsajátíthatod a benőtt köröm nem invazív és teljesen fájdalommentes korrekcióját, és ezzel a jövőben hatékonyan bővítheted az ügyfélköröd? Érdekel? A körömszabályozás során számos terápiás módszert elsajátíthatsz, lehetsz az Arkada és az UniBrace körömszabályozás szakavatott specialistája is. Amennyiben mindkét tematika érdekel, még kedvezményben is részesülsz. A nem megfelelően kezelt, benőtt köröm, és különösen az ott előforduló fertőzés súlyos egészségügyi következményeket okozhat. A szövődmények különösen veszélyesek lehetnek a cukorbetegek számára, mivel maga a betegség rossz véráramlást és idegkárosodást okoz a lábfejben. A fertőzés mélyebb lágyrész fertőzésekhez vezethet, ami viszont csontfertőzéseket generálhat. A szövődmények közé tartozhat a környező bőr és a köröm szélének hegesedése (a körömredő túlzott növekedése), valamint a megvastagodott, deformálódott köröm és a körömgomba. Légy te a körömszabályozás szakavatott tudora, és előzd meg az ilyen jellegű komplikációk kialakulását!

 

HAJNÖVESZTÉS – HAJDÚSÍTÁS