Fájlok p2p protokollal történő megosztási feladatokhoz kiváló szoftver az uTorrent

 

Tartalmak p2p hálózatokról történő letöltési feladataihoz profi szoftver, az alapvető ismeretekkel rendelkezők számára is optimális. Az uTorrent megoldásával fájlokat is meg tudunk osztani Torrent protokollal, az egyik legnépszerűbb letöltésvezérlő program. Ingyenes.

 

uTorrent

Egy Windows 11 operációs rendszerre is elérhető Torrent letöltésvezérlő program amivel fájlokat oszthatunk meg, akár a letöltések prioritása is módosítható. Egy kiváló felhasználói felületen tölthetünk le akár csoportosan tartalmakat amivel a feladatok akár leállíthatóak, illetve újból elindíthatóak.

Az egyik legismertebb kliens az uTorrent Android mobilokról is futtatható, praktikus azoknak akik magnet linkeket szeretnének letölteni.

A Torrent fájlokat a kezelőfelületére húzhatjuk, feladat listaként tudjuk exportálni. A szoftver Web kiadása Videók Stremingelési feladataihoz is nagyszerű, a tartalmakat a fájlok letöltése közben is lejátszhatjuk. Egy remek grafikai indító, böngésző felületen tudjuk a tartalmakat elérni. Akár több eszközről, böngészőből is vezérelhetjük távoli asztali kapcsolattal a fájlok letöltési feladatait, szinkronizálhatóak a Torrent tartalmak, a beállítások.

Tartalmak kereséséhez, eltárolásához nagyszerű programok, böngésző, illetve asztali változatban is elérhetőek.

Torrent letöltő programokkal akár Ubuntu operációs rendszert, speciális munkafolyamatokhoz elérhető szoftvereket nagyobb sebességgel lehet letölteni. A tartalmak egyszerre több hálózatról érhetőek el, amivel csökkenthető a szerverek terheltsége. A Torrenteket megosztó felhasználókról is meg tudunk információkat tekinteni. Csoportos fájlletöltési feladatokhoz is futtatható, rendszerezhetjük a letöltési listákat, egy integrált kereső funkcióval gyorsabban érhetünk el egy bizonyos tartalmat. A feladatokat időzíthetjük, a beállított időpontban indítja el a tartalmak letöltését, illetve állítja le. A nagyobb méretű fájlokat sokkal gyorsabban tudjuk DHT protokollal a számítógépre eltárolni. A nyílt forráskóddal elérhető letöltésvezérlő program számos különleges funkciót biztosít amivel csekély processzor, illetve memória kihasználtsági értékekkel tudunk digitális tartalmakat eltárolni.

 

Csatolmány: utorrent.jpg

 

További cikkek:

Villanyszerelés Budapest és Pest megye egész területén a nap 24 órájában | Villanyszerélő Budapest

A nyár íze egy kis kockába sűrítve

Az igazán kényelmes ágyneműhuzatok ismérvei

Mitől lesz tényleg „Önbizalom növelő” egy glamour fotózás?