Ha dinós mesekönyvet keresel, akkor Tanulságos Dinókalandok!

 

A Tanulságos Dinókalandok nem csupán egy gyönyörűen illusztrált dinós mesekönyv, hanem egy varázslatos kapu egy ősi dinók lakta fantasztikus birodalomba, ahol 41 tanulságos és izgalmas történet várja az olvasókat.

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv

A Tanulságos Dinókalandok nem csupán egy gyönyörűen illusztrált dinós mesekönyv, hanem egy varázslatos kapu egy ősi dinók lakta fantasztikus birodalomba, ahol 41 tanulságos és izgalmas történet várja az olvasókat. A lenyűgöző illusztrációkkal teli könyv nem csupán szórakoztat, de 41 értékes tanulsággal is gazdagítja a gyerekeket, a modern és hagyományos értékeket egyaránt közvetítve.

A mesekönyv és a Dinókalandok küldetése, hogy egy civilizált társadalom alapvető emberi értékeit közvetítse a gyerekeknek, ezzel formálva a jövő generációját.

A könnyen érthető mesék önállóak, de egy közös univerzumot alkotnak, így a gyerekek örömmel térnek majd vissza újra és újra felfedezni Dinóföld egy újabb szegletét. A dinós mesekönyv minőségi puha borítása és minőségi ragasztókötése hosszú évekig a gyerekek hű társa lehet a kalandok során.

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv tökéletes választás: | Dinós mesekönyv

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv

  • 4-9 éves korig estimeseként: A rövid történetek ideálisak lefekvés előtti olvasáshoz, vagy csak beszélgetés indításhoz.
  • 9 éves kor felett könnyű olvasmányként: A gyerekek önállóan is élvezhetik a kalandokat, hiszen rövid történetek, egyszerű megfogalmazással
  • Fiúknak és lányoknak egyaránt: A mesék minden gyermeket megszólítanak.

A dinós mesekönyv magánkiadásban jelent meg, így egyelőre még csak a Dinókalandok Webshopban kapható.

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv

A Dinókalandok ennél még többet is nyújt:

  • Eszköz a beszélgetéshez: A mesekönyv történetei remek kiindulópontot nyújtanak a gyerekekkel való beszélgetéshez, a tanulságok elmélyítéséhez.
  • Cikksorozat a szülőknek: A weboldalon elérhető egy magyarázó cikksorozat.  Minden egyes történetet feldolgoz egy cikkben és további tanácsokkal és beszélgetésindító kérdésekkel segítik a szülőket.
  • A webshopban dinós játékok, kiegészítők, színezők is kaphatóak.
  • Közösségépítés: a Dinókalandok közösségében dinós tematikájú adok-veszek csoport, gyerekeknek szóló rajzversenyek, és alkalmanként nyereményjátékok is várnak.

Ajándékozd meg gyermekedet a Tanulságos Dinókalandok varázslatos élményével, és segíts neki elsajátítani az alapvető emberi értékeket.

A Tanulságos Dinókalandok mesekönyv