HAJNÖVESZTÉS – HAJDÚSÍTÁS

A „lusta” hajhagymák beindítása és állapotjavítása, a fejbőr méregtelenítése bármikor otthon!

Kép forrása: www.retikul.hu/wp-content/uploads/2019/10/hosszu-haj.jpg

A hajhullás megelőzése, a hajnövesztés és a hajdúsítás sok Férfitársamnak okoz problémát. A hajprobléma általában a gyökerekben rejtőzik. A hajhagymák pedig az egészséges „méregtelen” fejbőrben tudnak jól és gyorsan növekedni. Nem a tüneteket kezeljük hanem a probléma forrását, és ez óriási különbség más megoldásokkal szemben (hajpótlás, hajbeültetés, stb…) A Ráncvasaló számos előnye közé tartozik az is hogy nemcsak az arcon hanem a fejbőrön is használható. A galvánáram, a prémium minőségű hajápoló sampon és a kezelést elősegítő speciális készítmények lehetővé teszik hogy a haj jóval egészségesebb legyen. A kezelés a fejbőrt és a hajhagymákat veszi célba. A szabadalmaztatott modern összetevők újra feltöltik a fejbőrt ásványi anyagokkal, és hidratálják a hajat egy speciális növényi származékkal. A méregtelenítő kezelés hatása hogy a fejbőr vérkeringése javul és a hajhagymák újra aktivizálódnak. Így a haj erősebb lesz, dúsabb és sokkal egészségesebb. A termék segít visszaállítani az egészséges pH értéket, így a korpásodás is jól kezelhető. A hajkezelés várható hatása, hogy nemcsak a már meglévő hajszálak tövei kerülnek jobb állapotba, hanem olyan régi „lusta” hajhagymák is aktivizálódnak amelyek eddig csak „aludtak”, így valószínűsíthető hogy új hajszálak is megjelennek.

Ilyen egyszerűen valósul meg a hajdúsítás és a hajnövesztés.

 

A tapasztalatok azt mutatják hogy néhány hónap alatt jelentős javulás várható. A javulás mértéke és sebessége azonban függ az életkortól a környezeti tényezőktől és a test általános állapotától (méreganyagok, hormonális és egyéb panaszok), így a ráncvasalóval végzett kezelés fent felsorolt hatásai nem minősülnek közvetlen és feltétlenül bekövetkező ajánlattételnek.

Ez a készülék galvánárammal működik, egy olyan régóta ismert elv szerint, amit az orvostudományban és a szépségipar területén évtizedek óta alkalmaznak. A Ráncvasaló készülék nem csak a fejbőr kezelésére hasznos! A hatékony hajdúsítás és hajnövesztés illetve a kopaszodás megelőzése, egyszóval a fejbőrkezelés nem az egyetlen funkció.

Előző cikk