Így szabályozhatjuk a test pH-értékét citrom és ananász segítségével!

Így szabályozhatjuk a test pH-értékét! Ha a szervezet pH-értéke nincsen rendben, számos betegséggel kell szembenéznünk. Sokszor nem is vagyunk tudatában, hogy gyógyszerek nélkül is megoldhatjuk a problémát. A legjobb persze az lenne, ha megelőznénk a betegségeket. Tartsuk rendben a pH-értékünket.

Kép forrása: turmixlap.hu

A citrom és ananász kombinációja kiválóan lúgosítja a szervezetet, és a pH-egyensúlyt is helyreállítja. Ha a szervezet elsavasodik, számos népbetegségként is emlegetett tünet léphet fel.

 

Ide sorolható a depresszió, allergia, a kiszáradt bőr, a hangulatingadozás, magas vérnyomás, cukorbetegség és a rák is. Tegyünk egy nagy lépést egészségünk érdekébe. Fogyasszuk napi rendszerességgel az alábbi keveréket.

 

Turmixoljunk össze két kisebb citromot és egy kisebb ananászt, majd öntsünk fel 6 deciliter vízzel. Használjunk szénsavmentes vizet, a szénsavas ugyanis savasítja a szervezetet.

Vitaminok: Mit mond a természetgyógyász, az orvos és a vitamingyártó?

Vitaminok: Mit mond a természetgyógyász, az orvos és a vitamingyártó? Nem tudunk olyan esetről, hogy valakinél komoly problémát okozott volna a vitamintúladagolás. A cikkben megszólaló orvos szerint túl drágák ahhoz a készítmények, hogy vészesen rákattanjunk. Az őszi vitamindömping idején azonban…