Miről árulkodik a pasik tánca?

A pasik tánca! Már az ötvenes években is táncparketten bomlott az ifjúság. Aztán a koncertek átmenetileg leszoktatták a közönséget erről Már az ötvenes években is táncparketten bomlott az ifjúság. Aztán a koncertek átmenetileg leszoktatták a közönséget erről az „embersportról”, de napjainkban ismét sokan szeretnének a táncparkett ördögei lenni. A tánc az emberiség egyik ősi ritusa, s nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindent lehet kikövetkeztetni abból, ki hogyan rázza, riszálja, csoszogja, tombolja végig az éjszakákat. Ime, néhány megfigyelési tapasztalat:

A pasik tánca! Már az ötvenes években is táncparketten bomlott az ifjúság. Aztán a koncertek átmenetileg leszoktatták a közönséget erről Már az ötvenes években is táncparketten bomlott az ifjúság.

Kezek a levegőben
Ez arról tanuskodik, hogy az illető boldog, kiegyensúlyozott ember, ritkán borul ki. De az is lehet, hogy ég a haja.

Riszálja a fenekét
Gátlások nélküli, szenvedélyes fickó, aki élvezi a vad szerelmeskedést. Vagy csak megpróbálja magára vonni a figyelmet. De lehet, hogy ritkán táncolnak vele.

A padlót bámulja tánc közben
Félénk vagy ideges típus, aki nyilvánvalóan görcsösen koncentrál arra, hogy tartsa a ritmust. De lehet, hogy Alanis Morisette-tel táncolsz.

Ugyanazokat a lépéseket ismételgeti
Azt sugallja, hogy egysíkú a gondolkodása, szegényes a fantáziája és nem tudja elengedni magát. Vagy csak vigyáz, nehogy kiboruljon a söre.

Csettintget az ujjaival vagy tapsol
Társaságkedvelő, vagy sóvárog az emberi kapcsolatok után. Ez is egy módja, hogy magára vonja a figyelmet. De az is lehet, hogy túl sokat ivott.

Összeszoritott ököllel táncol
Nehezen lazul el. Védekező álláspontra helyezkedik, feszült, és könnyen dühbe gurul. Ne próbálkozz a kánkánnal!