Mit tegyek a szerelemért?

„- Én vagyok a főnyeremény!”

Ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy a szerelem majd rátalál önre. Ne várja kitartóan a nagy őt. Az is olyan, mint a sült galamb. Elébe kell menni.

Vadásszon ugyanúgy a férfira, mint egy jó cuccra, elvégre álmai lovagjának megtalálása is megér ennyi energiát.

|Mit tegyek a szerelemért?

1. Kudarcok – elfeledve

Randevú előtt ne emlékeztesse magát korábbi sebeire. Ehelyett – már öltözködés közben – sulykoljon pozitív gondolatokat az agyába. Ilyeneket: „Nagyon csinos vagyok. Minden férfi örülne, ha randevúzhatna velem, vagy: Én vagyok a főnyeremény, fiúk!”

2. Elvárások – meghatározva

Ugyanazzal az alapossággal, amivel legújabb pulóverét választja ki, határozza meg azt a két-három tulajdonságot, ami önnek legfontosabb a férfiban. Lehetnek gyakorlatiak (ne dohányozzon, legyen stabil egzisztenciája stb.) vagy érzelmiek (családszerető, megbízható stb.). Támpontot adhat, hogy milyen tulajdonságok miatt szakított korábbi barátjával.

3. Vadászat – kötelező

Keressen párt azzal a technikával, ahogyan a férfiak vásárolnak – pontosan tudják, mire van szükségük. Belépnek az áruházba, levesznek a fogasról egy sötétkék öltönyt, fizetnek és távoznak. A nők figyelmét, ezzel szemben, minden jelentéktelen apróság megragadja egy áruházban. Magyarán: ezúttal állja meg, és ne mustrálgasson, hanem vadásszon.

4. Tanácsok – kikérve

Boldog kapcsolatban élő barátnőitől kérdezze meg, hol találkoztak párjukkal. Rá fog ébredni: lakhelye körül is vannak megfelelő partnerek. Legfeljebb más környezetben kell keresnie őket, mint korábban. Cipőt sem a fehérnemű-üzletben keres, így a komoly, intelligens, családszerető férfit sem az éjszakai lokálban találja meg.

5. Névjegy – átadva

Egy bulin, egy rendezvényen összetalálkozik valakivel, jól elbeszélgetnek, majd mindenki megy a maga útján, miközben ön esetleg abban reménykedik, hogy újra összefut a rokonszenves férfival. Ez pontosan olyan, mintha talált volna egy fantasztikus kosztümöt éppen a méretében, 50%-os árengedménnyel, és otthagyta volna! Ilyen esetekre mindig legyen magánál névjegykártya. De aztán át is adja!

6. Barátnő – ajánlott | Mit tegyek a szerelemért?

Ugye gyakran kikéri barátnője véleményét, mielőtt egy új göncöt megvenne? Miért ne segíthetne o most is? Az ember nem mindig képes objektíven megítélni korábbi kapcsolatait, ezért kérdezze meg tőle, hogyan emlékszik, mikor látta önt a legboldogabbnak. Emlékezzen vissza, hogy kivel járt akkoriban. Előfordulhat, hogy még nőtlen és boldogan találkozna ismét önnel.

7. Randevú – állandóan | Mit tegyek a szerelemért?

Gondolja végig: minél több nadrágot próbált fel, annál pontosabban tudta, mi az, ami jól áll önnek. A randevúzással ugyanez a helyzet. Fontos a gyakorlat. Minél több emberrel találkozik, annál jobban fogja tudni, hogy valójában kire van szüksége.

További párkapcsolati cikkek ITT!